Referencer

Det siger kunderne om Ulla Krogh Zoneterapi


"Ulla er fantastisk dygtig, man kan mærke at hun bare brænder for sit arbejde. Jeg ønsker Ulla det bedste for hende og klinikken."

- Kirsten, 58 år, Hals                                                               "Har netop afsluttet mit klippekort med 5 behandlinger hos Ulla. Det har været fantastisk, og herfra går mine varmeste anbefalinger. Ulla er professionel og kompetent, og så er hun skyld i, at jeg nu selv er undervejs i uddannelsen som zoneterapeut."


              - Cathrine Pedersen, 42 år, Vadum      "Ulla er fantastisk dygtig og ved hvad hun gør.

Efter 2 års smerter i mine knæ og fødder, hvor der konstant var smerter og hver nat måtte op at gå flere gange grundet krampe og til sidst akillessener med store buler/hævelser, jeg kunne næsten ikke gå og var sygemeldt i 2 måneder, min læge henviste mig til fysioterapi, hvor jeg fik 18 behandlinger uden virkning, efterfølgende fik jeg 6 behandlinger hos en kiropraktor, det blev bedre men smerterne fortsatte og jeg havde det ikke godt, men havde indstillet mig på at sådan ville det sikkert fortsætte.

Først da jeg ved et tilfælde mødte Ulla og hun hørte om mit forløb skete der noget, hun trykkede på mine knæ og fødder hvorefter hun siger meget beskedent, hvis du har lyst til at prøve Zoneterapi tror jeg nok jeg kan hjælpe dig.

Efter 3 behandlinger med en uges mellemrum kørte vi på ferie til Frankrig, og for første gang i 2 år kunne jeg gå lange ture med hundene og trave i bjergene uden smerter.

Jeg vil undlade at fortælle hvad det er Ulla har været ved at påvirke i men krop, det vil hun måske svare på efterfølgende,men det har givet mig masser af energi og livskvalitet tilbage, og det har også påvirket andre ting i min krop i en meget positiv retning.


- Lars, 60 år, Sæby"Ulla er meget meget dygtig! Jeg giver hende min varmeste anbefaling. Jeg har under 25% af de smerter jeg havde før jeg begyndte at komme hos Ulla for et par måneder siden :) Jeg får zoneterapi og akupunktur"

- Laila, 44 år, Nibe"Simpelthen himmelsk..stor følelse af velvære, meget professionelt...Ulla kan sit kram så jeg kan bestemt anbefale en tur ud til en behandling...JEG er solgt."

- Jette, Aalborg.".jeg overlader mig trygt i Ulla's hænder gang på gang - det er en fornøjelse hver gang - og jeg er slet ikke færdig med at komme hos Ulla - det er så godt for både krop og sind"


- Rikke, 45 år, Suldrup"Jeg er i et forløb hos Ulla og glæder mig hver gang. Det er ren wellness samtidig med, at jeg er godt i gang med at slippe af med en astma, som har plaget mig meget. Jeg er så glad"

- Malene, 49 år, Aalborg"Har efterhånden fået zoneterapi af Ulla i lang tid. Jeg glæder mig hver gang jeg skal have en behandling. Ulla kan noget med sine hænder :-). I dag har jeg prøvet noget nyt som Ulla har lært, nemlig Asses Bars. Det var en fantastisk oplevelse, hvor jeg kom til at slappe totalt af. Det kan jeg virkelig godt anbefale også."

- Anet, 48 år, Overlade"Var så heldig at vinde en behandling hos Ulla. Kan kun sige: det var en fantastisk oplevelse. Det er ikke mit sidste besøg hos hende. Hun er en fantastisk kvinde, der kan sit kram !"                     

-Charlotte, 46 år, Støvring"Ulla er virkelig dygtig og professionel, og så er hun jo samtidig et utroligt sødt menneske. Kan klart anbefale hende ! "

- Dagmar, 63 år, AalborgAnmeldelser af Ulla Krogh Zoneterapi

Se evt. flere anmeldelser via google og facebook: Ulla Krogh Zoneterapi.
Book din tid her eller skriv til mig på zoneterapi@ullakrogh.dk, hvis du har spørgsmål og ønsker yderligere oplysninger.