Zoneterapi

Hvad er zoneterapi?


Zoneterapi er en behandlingsform, hvor man med tryk og massage-påvirkninger løsner spændinger og blokeringer i kroppen, så kroppens indre energistrøm optimeres og kommer i bedre flow, hvilket mærkes som mere energi, færre smerter og øget velbehag. 


Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, hvor fødderne ses som et mikrosystem. Hver fodzone svarer til et bestemt område i kroppen, og ved at påvirke zonen opnåes en udrensning af affaldsstoffer, en øget blodgennemstrømning i muskler og væv og en afslappende og smerterstillende effekt i kroppen.

Kort sagt stimulerer zoneterapi kroppens selvhelbredende kræfter, så den bliver i stand til at genoprette de optimale funktioner i organer, væv og kropsdele, hvorfor hele kroppen bringes i en bedre balance.


Zoneterapi kan bruges ved de fleste helbredsproblemer - eksempelvis:


Hovedpine/migræne

Kolik og øreproblemer (småbørn)

Fordøjelsesproblemer, herunder forstoppelse

Kredsløbsproblemer, herunder forhøjet blodtryk, kolde fingre/tæer

Stofskiftesygdomme

Gigt

Barnløshed

Allergi, herunder høfeber

Astma og bronkitis

Eksem

Stress, depression, angst

Smerter i kroppen, led/knogler/muskler

Træthed

Søvnforstyrrelser

Hormonforstyrrelser (menstruationssmerter, overgangsalder)

Uren hud/acne

Inkontinens/vådliggere

VæskeophobningerFysisk og psykisk balance

Organerne i kroppen bliver også påvirket af vores følelser. Det er derfor naturligt at en zoneterapi-behandling både ser på fysiske og psykiske aspekter - kort sagt hele mennesket - og alt hvad vi påvirkes af.

Derfor er det også naturligt, at de bedste resultater opnås ved et tæt og tillidsfuldt samarbejde.

Behandlingen sætter kroppens selvhelbredende kræfter i gang, så du opnår bedre balance og ligevægt både fysisk og psykisk.


Individuelt tilpasset behandlingsplan

Ud fra vores første samtale, laver jeg en personlig behandlingsplan. Så har vi et fælles mål med behandlingen ud fra hvem du er, hvad du kan, hvad du evt. fejler og hvilke ønsker du har.


En plan kan udover zoneterapi bla. bestå af meridianstrygninger, let massage, forslag til udrensende og/eller styrkende kost, vitaminer/mineraler samt anden forebyggende natur- og urtemedicin.

Det kan også være fysiske øvelser, der styrker specifikke organer, eller andre gode råd, der skal til for at forbedre dit velbefindende.


Book din tid her eller skriv til mig på zoneterapi@ullakrogh.dk, hvis du har spørgsmål og ønsker yderligere oplysninger.