Om mig

Om Ulla Krogh Zoneterapi


Jeg er uddannet zoneterapeut og muskulær zoneterapeut, og har supplerende taget kurser i øreakupunktur, ansigtszoneterapi, Access Bars, rygmassage og bindevævsterapi.


Min uddannelse indeholder udover zoneterapi bl.a. også kost-, vitamin- og mineralterapi, kinesisk medicin/filosofi, herunder meridianbaner og akupunktur-punkter, de 5 elementer, biopati, urte- og naturmedicin og psykologi.


Jeg har altid godt kunne lide at hjælpe folk, og jeg er via mit tidligere job som lægesekretær i 25 år vant til at arbejde med mennesker.

Jeg har i mange år  interesseret mig for alternativ behandling og sundhed, og det glæder mig  at  kunne gøre  en  forskel for mine medmennesker.


Mit udgangspunkt i mine behandlinger er, at jeg er ydmyg for at møde dig, hvor du er, og med de forudsætninger og ønsker du har til behandlingen.  Jeg er god til at lytte og udvise empati, så du kan føle dig tryg og have tillid til mig.

     


Mine behandlinger foregår pr. 1. november 2022 i min lejlighed på Poul Anker Bechs Vej 29, st, th., 9200 Aalborg SV.
Jeg vægter trygge og rolige omgivelser, hvor du er i centrum, meget højt.

Der er gratis og gode parkeringsforhold på P-plads lige udenfor min dør.


Book din tid her eller skriv til mig på zoneterapi@ullakrogh.dk, hvis du har spørgsmål og ønsker yderligere oplysninger.


 Uddannelse og kurser Ulla Krogh Zoneterapi


April 2014             Ansigtszoneterapi


Oktober 2015        Zoneterapeut


Marts 2016            Access Bars


September 2016   Øreakupunktur


November 2017    Øreakupunktur, temadag om: Kæbe, muskler og sportsskader


December 2017    Rygmassage


November 2019    Muskulær zoneterapeut

Februar 2020        Meridianterapi


September 2022   Myofascieterapi Derudover deltager jeg i netværksmøder mm. via brancheforeningen, sparrer med gode kolleger og holder mig ajour med relevante og brugbare artikler i fagblade, på nettet osv. 


                                    "Den, der tror sig færdiguddannet, er mere færdig end uddannet."