Om mig

Book din tid her

eller kontakt mig på

61 50 50 65 eller

zoneterapi@ullakrogh.dk

Om Ulla Krogh Zoneterapi


Jeg er uddannet zoneterapeut og muskulær zoneterapeut, og har supplerende taget kurser i øreakupunktur, ansigtszoneterapi, Access Bars og rygmassage.


Min uddannelse indeholder udover zoneterapi bl.a. også kost-, vitamin- og mineralterapi, kinesisk medicin/filosofi, herunder meridianbaner og akupunktur-punkter, de 5 elementer, biopati, urte- og naturmedicin og psykologi.


Jeg har altid godt kunne lide at hjælpe folk, og jeg er via mit tidligere job som lægesekretær i 25 år vant til at arbejde med mennesker.

Jeg har i mange år  interesseret mig for alternativ behandling og sundhed, og det glæder mig  at  kunne gøre  en  forskel for mine medmennesker.


Mit udgangspunkt i mine behandlinger er, at jeg er ydmyg for at møde dig, hvor du er, og med de forudsætninger og ønsker du har til behandlingen.  Jeg er god til at lytte og udvise empati, så du kan føle dig tryg og have tillid til mig.

     


Jeg bor i hus på Klokkestabelen 39 i Aalborg, hvor klinikken også er indrettet.

Klinikken er et lyst lokale med vinduer ud mod haven og med direkte indgang fra enden af huset, altså trygge og rolige omgivelser, hvor du er i centrum.

Der er gode parkeringsforhold på vejen udenfor.


Book din tid her eller skriv til mig på zoneterapi@ullakrogh.dk, hvis du har spørgsmål og ønsker yderligere oplysninger.


 Uddannelse og kurser Ulla Krogh Zoneterapi


April 2014             Ansigtszoneterapi


Oktober 2015        Zoneterapeut


Marts 2016            Access Bars


September 2016   Øreakupunktur


November 2017    Øreakupunktur, temadag om: Kæbe, muskler og sportsskader


December 2017    Rygmassage


November 2019    Muskulær zoneterapeut

Februar 2020        Meridianterapi


Derudover deltager jeg i netværksmøder mm. via brancheforeningen, sparrer med gode kolleger og holder mig ajour med relevante og brugbare artikler i fagblade, på nettet osv. 


                                    "Den, der tror sig færdiguddannet, er mere færdig end uddannet."