Access Bars

Hvad er Access Bars?


Access Bars er et redskab, der kan hjælpe folk til at slippe gamle holdninger og fungere på en anden ny måde......Access Bars er en yderst behagelig berøring af 32 punkter på kraniet.

Disse punkter er "værktøjskassen" til at skabe større bevidsthed. Bevidstheden er evnen til løbende at blive mere opmærksom på flere muligheder, flere valg, mere anerkendelse af det uendelige væsen, vi i virkeligheden er - med ubegrænsede valg.

I modsætning til de overbevisninger, følelser og holdninger, der ligger lagret i de 32 punkter gennem vores liv. Hver punkt er "arkiv" for hver sit "emne", som eks. kan nævnes: Kreativitet, penge, kontrol, håb, alderdom og meget mere.

Mennesker har tendens til at fungere ud fra tanker og følelser.

Access Bars handler om at frigøre sig fra disse tanker og følelsers polaritet, fastlåshed, betingelser og begrænsninger. Polaritet forhindrer os i at se tingene, som de i virkeligheden er, og dermed også i at ændre det, vi gerne vil ændre.

En effektiv behandling til at frigøre os fra det begrænsende på og i stedet fungere ud fra rummelighed og minde os selv om, at det vi tænker, føler, tror på, drømmer om, beslutter osv. bare er "et interessant synspunkt"...


OG til sidst: Behandlingen er meget afslappende for kroppen, så hvis du ikke helt synes, ovenstående giver mening, skal du måske bare booke en tid, lad hoved og krop hvile og giv helt slip på det, der vil slippes.

Der bliver aldrig sluppet mere, end du er klar til at slippe!


Book din tid her eller skriv til mig på zoneterapi@ullakrogh.dk, hvis du har spørgsmål og ønsker yderligere oplysninger.