Ansigtszoneterapi

Book din tid her

eller kontakt mig på

61 50 50 65 eller

zoneterapi@ullakrogh.dk

Hvad er ansigtszoneterapi?


Kroppens organer og væv er også afspejlet i ansigtet af os.

Behandlingen foregår i ansigtet, med tæt kontakt til hjerne og nervesystem, og det er lidelser eller ubalancer netop her, som ansigtszoneterapi er særdeles god til.


Det kan eksempelvis afhjælpe:


  • Stress, udbrændthed, nedtrykthed, depression
  • Indlærings- og koncentrationsbesvær, hukommelsesproblemer
  • Hovedpine, migræne, smerter i hoved- og nakkeregion
  • Nervøsitet, indre uro, rastløshed, angst


Desuden kan ansigtszoneterapi også være et middel mod:

  • Forstoppelse
  • Allergier
  • Menstruationsforstyrrelser
  • Tinnitus


Disse er bare få eksempler på, hvad denne meget blide behandling kan, men kontakt mig hvis du vil vide mere om denne luksuriøse behandling, der desuden strammer ansigtshuden op, og blodgennemstrømningen i huden og det underliggende væv forbedres på en naturlig måde.

Som bonus er det en yderst behagelig behandlingsform, der bringer dig og dit nervesystem i dyb ro.


Fysisk og psykisk balance

Organerne i kroppen bliver også påvirket af vores følelser. Det er derfor naturligt at en zoneterapi-behandling både ser på fysiske og psykiske aspekter - kort sagt hele mennesket - og alt hvad vi påvirkes af.

Derfor er det også naturligt, at de bedste resultater opnås ved et tæt og tillidsfuldt samarbejde.

Behandlingen sætter kroppens selvhelbredende kræfter i gang, så du opnår bedre balance og ligevægt både fysisk og psykisk.


Individuelt tilpasset behandlingsplan

Ud fra vores første samtale, laver jeg en personlig behandlingsplan. Så har vi et fælles mål med behandlingen ud fra hvem du er, hvad du kan, hvad du evt. fejler og hvilke ønsker du har.


En plan kan udover zoneterapi bla. bestå af meridianstrygninger, let massage, forslag til udrensende og/eller styrkende kost, vitaminer/mineraler samt anden forebyggende natur- og urtemedicin.

Det kan også være fysiske øvelser, der styrker specifikke organer, eller andre gode råd, der skal til for at forbedre dit velbefindende.Book din tid her eller skriv til mig på zoneterapi@ullakrogh.dk, hvis du har spørgsmål og ønsker yderligere oplysninger.