Ansigtszoneterapi

Hvad er ansigtszoneterapi?


Ansigtszoneterapi er en alternativ behandlingsmetode, der fokuserer på at stimulere bestemt zoner, akupunkturpunkter og energibaner i ansigtet for at lindre forskellige ubalancer og forbedre kroppens generelle helbredstilstand.


Ansigtet er opdelt i forskellige zoner, der svarer til forskellige organer og områder i kroppen. 
Ved blide tryk, massage og små cirkulerende bevægelser på disse zoner og punkter, kan jeg som ansigtszoneterapeut stimulere energiflowet og genoprette balance i kroppen. Behandlingen kan have mange positive effekter:


☑️ Reduktion af stress, uro, angst, udbrændthed og depression.
☑️ Lindring af hovedpine og migræne.
☑️ Forbedring af søvnkvalitet.

☑️ Øget blodgennemstrømning og lindring af

     muskelsmerter i ansigtet.
☑️ Fysiske symptomer

Ansigtszoneterapi kan også have en gavnlig virkning på hudtilstanden, da stimulering af zonerne øger den generelle blodgennemstrømning og forbedrer udrensningen af affaldsstoffer i huden. 


Desuden kan ansigtszoneterapi også bruges til fysiske symptomer, fx. forstoppelse, allergier, menstruationsforstyrrelser, tinnitus og meget mere.


Det er vigtigt at nævne, at ansigtszoneterapi ikke er en erstatning for lægebesøg eller konventionel medicin.
Det er dog ofte et meget givende supplement, og i visse tilfælde ses det at kunne stå alene.  


Ovenstående er bare få eksempler på, hvad denne meget blide behandling kan, men kontakt mig hvis du vil vide mere om denne luksuriøse behandling, der desuden strammer ansigtshuden op, og det underliggende væv forbedres på en naturlig måde.

Som bonus er det en yderst behagelig behandlingsform, der bringer dig og dit nervesystem i dyb ro.


Kroppens organer og væv er også afspejlet i ansigtet af os. Behandlingen foregår i ansigtet, med tæt kontakt til hjerne og nervesystem, og det er lidelser eller ubalancer netop her, som ansigtszoneterapien er særdeles god til. 


Fysisk og psykisk balance

Organerne i kroppen bliver også påvirket af vores følelser. Det er derfor naturligt at en zoneterapi-behandling både ser på fysiske og psykiske aspekter - kort sagt hele mennesket - og alt hvad vi påvirkes af.

Derfor er det også naturligt, at de bedste resultater opnås ved et tæt og tillidsfuldt samarbejde.

Behandlingen sætter kroppens selvhelbredende kræfter i gang, så du opnår bedre balance og ligevægt både fysisk og psykisk.


Individuelt tilpasset behandlingsplan

Ud fra vores første samtale, laver jeg en personlig behandlingsplan. Så har vi et fælles mål med behandlingen ud fra hvem du er, hvad du kan, hvad du evt. fejler og hvilke ønsker du har.


En plan kan udover zoneterapi bla. bestå af meridianstrygninger, let massage, forslag til udrensende og/eller styrkende kost, vitaminer/mineraler samt anden forebyggende natur- og urtemedicin.

Det kan også være fysiske øvelser, der styrker specifikke organer, eller andre gode råd, der skal til for at forbedre dit velbefindende.


Hvordan foregår ansigtszoneterapi?

Du ligger lunt på en briks med lukkede øjne og tæppe over dig.
Ansigtszoneterapi er en meget blid og behagelig berøring af punkter og zoner med en smule hybenkerneolie på mine fingre for at tryk, massage og strøg føles så rart som muligt. Det bringer en følelse af afslapning, dyb ro og velvære med sig. Det vil ofte føles som en nats ekstra søvn, eller i hvert fald et stort frikvarter til krop og sjæl. 


Book din tid her eller skriv til mig på zoneterapi@ullakrogh.dk, hvis du har spørgsmål og ønsker yderligere oplysninger.